Fin överasskning!!!

Igår va jag med om det finaste ögonblick man kan få...
 
Dagen började med BVC besök för Daisy, sen iväg o lämna C och K på dagis. Sen efter det iväg till Lisa o Alice. Trevligt!! görs alldeles för sällan dock.
Efter det så somna D i bilen, skjutsade henne till farmor. Därifrån iväg till öppna förskolan o jobba några timmar. när jag va klar där for jag o hämta barna på dagis och Daisy hos farmor. Skynda hem för o laga middag. för kl 18 hade jag ett val-beredningsmöte. Och direkt efter det hade vi medlemsmöte för dagis.
Under slutet av mötet så får jag ett SMS av Jocke att han ville jag skulle ringa när jag var på väg hem. Kl var väl halv tio på kvällen, han hade velat ha något från macken, men tyckte jag kunde komma hem istället (då macken va stängd)
När jag svänger in på gårn, så höll jag på o köra över en MC. Vem fasiken parkerar här??? Jajaa, TUR det inte hände något. För det va mörkt som attans på parkeringen. Tänkte de va en av våra bekanta som hälsade på. När jag kliver in i hallen, så ser jag på Jockes blick att det är något. Han säger lite "kryptiskt" att vi fått besök.... Mitt i den här GLÄDJEN då jag inser att det är Kusin Tony som jag ser i vardagsrummet, får jag se en till lycka. Morbror Tony är OXÅ med!!!! Dubbelglädje. Jag blev så himla glatt överraskad. (vill tala om att det är FÖRSTA gången jag träffade kusin Tony, då vi bara haft kontakt via Facebook) Så himla kul =)
 Det här är ett av det finaste minnen jag kommer bära med mig. Tack kära ni för den överraskningen!!!
 Och Tack för ett fint minne!!